Orientalumni

De afgestudeerden uit onze richting kunnen via de overkoepelende Oriëntalumni-vereniging met elkaar in contact blijven en interessante nieuwtjes, activiteiten en jobaanbiedingen uitwisselen.

Oriëntalumni
is een overkoepelende alumnivereniging voor afgestudeerden van de volledige opleiding Oosterse Talen en Culturen van de UGent. Wanneer je je eenmalig op de centrale alumniwebsite registreert (zie 'hoe registreren' onderaan), kan je bij ‘5. lidmaatschap’ ook de vereniging ‘Oriëntalumni’ kiezen en daarvoor lidmaatschap aanvragen. 

Lidmaatschap is niet verplicht betalend, maar als betalend lid (slechts € 10,00- per jaar) kan je als oud-student genieten van tal van UGent-voordelen, waaronder een aantal gratis alumniactiviteiten, alsook een alumnuskaart die toegang verleent tot de UGent-studentenrestaurants en voordeeltarieven biedt voor het gebruik van de sportfaciliteiten in het GUSB en aankoop van boeken van uitgeverij Lannoo (een gedetailleerd overzicht van alle alumnivoordelen is te vinden op http://www.ugent.be/nl/voorzieningen/alumniwerking/ugentalumni).

Daarnaast organiseren we geregeld een reüniemoment.

Hoe registreren in de centrale UGent-alumnidatabank en aansluiten bij de Oriëntalumni?

Om lid te worden, dien je je eerst te registreren. Dit kan in de centrale alumnidatabank via http://www.UGent.be/alumnidatabank. Registreer en vraag je persoonlijke activatiecode aan (zie rechts onderaan 'Registreer en vraag uw persoonlijke activatiecode aan'). Je ontvangt dan een code waarmee je de registratie via dezelfde link kan valideren. Vervolgens krijg je een login en een paswoord, waarmee je nadien zelf online de online infofiche en dus ook je  ‘lidmaatschap’ kunt beheren.

Om betalend lid te worden schrijf je 10,00 Euro over op rekeningnummer van de vereniging 377-0260750-51, met de vermelding ‘(naam) lidmaatschap Oriëntalumni’. Lidmaatschap gaat jaarlijks in vanaf 1 oktober.

Wij kijken alvast uit naar de spetterende toast op een blij weerzien met tal van oud-collega’s!

Breng zeker ook al je  alumni-kennissen op de hoogte van onze organisatie, en schrijf je in op onze Oriëntalumni-groep op Facebook. 

Bij problemen of vragen kan je  terecht bij Mieke Matthyssen (mieke.matthyssen@ugent.be) 

fische alumni