Oriëntalumni

fische alumni

De afgestudeerden uit onze richting kunnen via de overkoepelende Oriëntalumni-vereniging met elkaar in contact blijven en interessante nieuwtjes, activiteiten en jobaanbiedingen uitwisselen.

Oriëntalumni 
is een overkoepelende alumnivereniging voor afgestudeerden van de volledige opleiding Oosterse Talen en Culturen van de UGent. 

Lidmaatschap is niet verplicht betalend, maar als betalend lid (slechts € 10,00- per jaar) kan je als oud-student genieten van tal van UGent-voordelen, waaronder een aantal gratis alumniactiviteiten, alsook een alumnuskaart die toegang verleent tot de UGent-studentenrestaurants en voordeeltarieven biedt voor het gebruik van de sportfaciliteiten in het GUSB en aankoop van boeken van uitgeverij Lannoo (een gedetailleerd overzicht van alle alumnivoordelen is hier te vinden. 

Daarnaast organiseren we geregeld een reüniemoment, of zorgen er bijvoorbeeld voor dat onze leden gratis kunnen deelnemen aan bepaalde Zuid-Oostazië gerelateerde evenementen. 

Hoe registreren in de centrale UGent-alumnidatabank en aansluiten bij de Oriëntalumni?

Om lid te worden, dien je je eerst te registreren. Je vindt alle informatie op de centrale UGent alumni-website . Je kan dan verder kiezen voor de Oriëntalumni vereniging.

Om betalend lid te worden schrijf je 10,00 Euro over op rekeningnummer van de vereniging BE75 3770 2607 5051, met de vermelding ‘(naam) lidmaatschap Oriëntalumni’.

Lidmaatschap gaat jaarlijks in vanaf 1 oktober.

Wij kijken alvast uit naar de spetterende toast op een blij weerzien met tal van oud-collega’s!

Breng zeker ook al je  alumni-kennissen op de hoogte van onze organisatie, en schrijf je in op onze Oriëntalumni-groep op Facebook. 

Bij problemen of vragen kan je  terecht bij Mieke Matthyssen (mieke.matthyssen@ugent.be)